• Arhiva

Projekcija filma: COCO I VELIKA TAJNA i bonus: OLAFOVA PUSTOLOVINA

25. studenog
subota | 10:00 | Film

COCO I VELIKA TAJNA i bonus: Snježno kraljevstvo: OLAFOVA PUSTOLOVINA SUBOTA, 25. 11. 2017. U 10,00 SATI, DOM KULTURE

IZVORNO IME: Coco
REDATELJ: Adrian Molina, Lee Unkrich
ŽANR: animirani, pustolovni, komedija
ULOGE: Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek
TRAJANJE FILMA: 105 + 22* minuta 
 GODINA: 2017.
 DRŽAVA: SAD 

HIGHLIGHTS: *Kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna.

CIJENA ULAZNICE: 20 KUNA
Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

SADRŽAJ FILMA:
Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.
Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.