• Arhiva

Festival PAZI, KNJIGA!

6. studenog
Ponedjeljak | - | Festival

Pazi, knjiga! Ponedjeljak, 6.11. u Domu kulture.

Pazi, knjiga!

Raspored za (Ponedjeljak) 6.11.2017.

10:00 - Predstava 'Kako misli jure jednog malog Jure'

11:30 - Predavanje-Profesija umjenik

17:00 - Promocija romana 'Egipat u Donjem Vakufu'


Događanja u sklopu tradicionalnog i vrlo uspješnog festivala knjige i književnosti naziva Pazi, knjiga! ove godine će se održati i u Novoj Gradiški! Suradnja Pučkog otvorenog učilišta M.A.Relković i udruge  Knjiga u centru rezultirat će bogatim programom za velike i male.
U ponedjeljak u 10,00 sati naši najmlađi posjetitelji imat će priliku pogledati  predstavu “Kako misli jure jednog malog Jure” u izvedbi Nikoline Manojlović Vračar, akademske slikarice i dječje  spisateljice.
U 11, 30 za naše gimnazijalce (i sve zainteresirane posjetitelje)  organizirali smo predavanje na temu Profesija umjetnik koje će održati poznata i nagrađivana spisateljica Ana Đokić i akademska slikarica Nikolina Manojlović Vračar.
Tom ćemo prigodom održati i otvorenje izložbe ilustracija naziva “Dvije Nine”. Svoje će ilustracije izložiti Nikolina Manojlović Vračar, akademska slikarica iz Zagreba  i Nikolina Knežević, akademska slikarica iz Sarajeva.
Također ćemo ugostiti i izložbu ilustracija poznatog njemačkog ilustratora Quinta Buchholza.
U 17,00 sati održat će se promocija romana “Egipat u Donjem Vakufu” spisateljice Ane Đokić.
Uz promociju romana, pripremili smo i glazbenu poslasticu, naime, svojim će nas talentom počastiti i bračni par Paula i Đelo Jusić.
Ulaz na sva događanja u sklopu festivala “Pazi, knjiga!” je slobodan!
Veselimo se Vašem dolasku!