Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Projekcija filma: MOJA LJUBAVNA PRIČA

22. rujna
petak | 20:00 | Film

PETAK, 22. 9. U 20,00 SATI, DOM KULTURE

 

IZVORNO IME: The Big Sick

REDATELJ: Michael Showalter

ŽANR: romantična komedija

ULOGE: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano

TRAJANJE FILMA: 119 minuta 

GODINA: 2017. 

DRŽAVA: SAD 

POČETAK PRIKAZIVANJA: 21.09.2017.

 

CIJENA: 22 kune

Ulaznice po cijeni od 22 kune možete kupiti u tajništvu Učilišta svaki dan od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

SADRŽAJ FILMA:

Temeljen na ljubavnoj priči iz stvarnog života Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon, Moja ljubavna priča govori o komičaru pakistanskog podrijetla Kumailu (Nanjiani) koji se upoznaje sa studenticom Emily (Kazan) prilikom jednog od njegovih komičarskih nastupa. Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplicira Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, očekuju nešto sasvim drugo. Kada se Emily razboli od misteriozne bolesti, Kumail će prolaziti kroz medicinsku krizu s njezinim roditeljima Beth i Terry (Holly Hunter i Ray Romano) koje nikada nije upoznao, a prisiljen je nositi se i s emotivnim sukobom u kojem mora birati između svojih roditelja i svoga srca.