Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Projekcija filma: THE BEATLES: OSAM DANA U TJEDNU- GODINE TURNEJA

17. kolovoza
četvrtak | 19:00 | Dokumentarni film

THE BEATLES: OSAM DANA U TJEDNU- GODINE TURNEJA ČETVRTAK, 17. 8. U 19,00 SATI DOM KULTURE

IZVORNI NAZIV: The Beatles: Eight Days A Week

ŽANR: dokumentarni, glazbeni, biografski

TRAJANJE: 106 min.

ZEMLJA: SAD

REDATELJ: Ron Howard

ULOGE: Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, George Harrison

 

ULAZ BESPLATAN!

 

SINOPSIS:

 

Odsječak 'turnejskih godina' (250 koncerata od 1963.-1966.) benda kada su živjeli u pokretu, od koncerta do koncerta, gužvajući se po hotelskim sobama, pišući nove pjesme u kombijima i izbacujući dva albuma godišnje. Događaji oko koncerta The Beatlesa na njujorškom ‘Shea Stadiumu’, koji je održan 1965. godine ispred čak 55 tisuća ljudi. Lepeza intervjua, glazbe, arhivskih snimaka i priča vezanih uz fenomen The Beatlesa, obožavanog benda koji je zauvijek obilježio svjetsku glazbenu scenu. 

NAGRADE:

Grammy 2017.- Nagrada za najbolji glazbeni film

BAFTA 2017.- Nominacija za najbolji dokumentarni film

Critics Choice Documentary Awards 2016.-Nagrada za najbolji glazbeni dokumentarni film

 

Eight Days a Week -The Touring years

redatelj: Ron Howard

godina: 2016.

država: SAD

trajanje: 137'

žanr: glazbeni, biografski, dokumentarni

link na imdb:

http://www.imdb.com/title/tt2531318/

link na trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=0fFyZzqPDws

službena stranica filma:

http://thebeatleseightdaysaweek.com/us/

 

Sinopsis

 

Odsječak 'turnejskih godina' (250 koncerata od 1963.-1966.) benda kada su živjeli u pokretu, od koncerta do koncerta, gužvajući se po hotelskim sobama, pišući nove pjesme u kombijima i izbacujući dva albuma godišnje. Događaji oko koncerta The Beatlesa na njujorškom ‘Shea Stadiumu’, koji je održan 1965. godine ispred čak 55 tisuća ljudi. Lepeza intervjua, glazbe, arhivskih snimaka i priča vezanih uz fenomen The Beatlesa, obožavanog benda koji je zauvijek obilježio svjetsku glazbenu scenu.

 

 

O redatelju

 

Ron Howard rođen je 1. ožujka 1954. u Duncanu u američkoj Oklahomi. Glumac je, redatelj, producent, kao i dvostruki dobitnik Oscara. Odrastao je u obitelji glumaca Rancea Howarda i Jean F. Speegle Howard i ima nizozemsko, englesko, irsko, njemačko i indijansko podrijetlo.Howard je postao poznat po ulozi Winthropa Parooa, djeteta s problemom mucanja u filmskoj verziji „Glazbenika“, a filmsku je slavu stekao nastupom u tinejdžerskom filmu Georgea Lucasa „Američki grafiti“.

 

Otada je snimio mnoge velike hitove, kao što su „Splash, „Čahura, „Apollo 13 (nominiran za nekoliko Oscara), „Genijalni um, za koji je primio Oscara za režiju, i „Da Vincijev kod, u kojem je surađivao sa starim suradnikom, Tomom Hanksom. Howard je suvlasnik, zajedno s Brianom Grazerom, ImagineEntertainment, velike filmske i televizijske produkcijske kompanije. U dugogodišnjem je braku i ima četvero djece.