Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Smotra stvaralaštva djece i mladih Nova Gradiška 2017.

11. svibnja
četvrtak | 18:00 | Smotra stvaralaštva

U četvrtak, 11. svibnja u Domu kulture Grad Nova Gradiška u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Matija Antun Relković organizira Smotru stvaralaštva djece i mladih 2017.

 

U četvrtak, 11. svibnja u Domu kulture Grad Nova Gradiška u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Matija Antun Relković organizira Smotru stvaralaštva djece i mladih na kojoj će se predstaviti učenici koji su predstavljali svoju školu, ali i grad, na natjecanjima iz dramsko-recitatorskog, plesnog, likovnog i glazbenog područja.

 

Na smotri sudjeluju učenici svih  novogradiških osnovnih i srednjih škola koji će se predstaviti raznovrsnim i bogatim programom.  Uz izvedbeni dio, u prostoru Doma kulture bit će upriličena i prigodna izložba.

 

Smotra počinje u 18,00 sati.

 

Ulaz slobodan!