• Arhiva

Projekcija filma LJEPOTICA I ZVIJER

9. travnja
nedjelja | 18,00 | Film

U subotu i nedjelju, 8. i. 9. 4. 2017. u 18,00 sati u Domu kulture prikazivat će se predivan Disneyjev 3D obiteljski film Ljepotica i zvijer.

 

izVORNO IME: Beauty and the Beast

 

REDATELJ: Bill Condon  

 

ŽANR: obiteljskifantazijamjuzikl

 

ULOGE: Emma WatsonDan StevensLuke EvansKevin KlineJosh Gad

 

TRAJANJE FILMA: 130 minuta  

 

 SADRŽAJ FILMA:

 

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

 

Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts.

 

Cijena: 25,00 kuna

 

           Grupni posjet (8 i više ulaznica) za predstave 3D: 22,00 kune

 

      Rezervacije ulaznica

 

Rezervacije se mogu izvršiti svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati na telefon: 035/331-010, mob: 099/331-0115 ili putem Facebook-a najkasnije sat vremena prije projekcije.

 

Sve rezervirane karte moraju se podići najkasnije pola sata prije projekcije.

 

Blagajna kina otvara se sat vremena prije projekcije.