Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Koncert: KLAPA CONTRA

13. svibnja
nedjelja | 20:00 | Koncert

Klapa Contra, Dom kulture, nedjelja, 13. 5. u 20 sati

Klapa Contra, Dom kulture, nedjelja, 13. 5. u 20 sati
Cijena ulaznica: 50 kuna
Klapa Contra osnovana je 2015. godine, a njezini članovi su mahom poznati klapski pjevači koji su godinama bili jake karike u klapama Cambi, Iskon, Kampanel i Puntari. U kratko vrijeme klapa je održala preko 180 koncerata i ostvarila zapažene rezultate na najvažnijim klapskim festivalima.
U dvorani Doma kulture klapa Contra izvest će neke od najpoznatijih klapskih pjesama poput: Vilo moja, Moj lipi anđele, Kada jednom ovom zafalim se tilu, Srićo moja, Ne more mi bit, Sad kada došla si, Od zipke do križa, Ne diraj moju ljubav, Kriva karta i druge.
Klapu Contra čine članovi:
Eduard Šegota, 1. tenor (najtrofejniji klapski tenor, proslavio klapu Crikvenica, Cambi-Kaštel Kambelovac, a sada i Contru)
Jozo Delaš, 2. tenor (20 godina pjevao u klapi Cambi-Kaštel Kambelovac)
Duško Britvić, 2. tenor (skoro 30 godina pjevao u Cambi-Kaštel Kambelovac, od prvog dana nastanka klape)
Mislav Biočina, bariton (osnivač i pjevač u klapi Iskon, 13 godina te klapi Cambi 8 godina)
Miro Trgo, bas (bivši član klape Cambi i klape Kampanel)
Denis Tafra, bas (pjevao u omiškoj klapi Puntari)
Klapa je 2016. nastupila na Splitskom festivalu s autorskom pjesmom "Vridi li", kao i prvijencem "Srićo moja", a čijim se uspjesima od početka pozicionirala kao jedna od najboljih klapa na ovim prostorima.
Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije koncerta.