Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Kazališna predstava: TONKA BONTONKA

26. travnja
četvrtak | 10:00 | Kazališna predstava

Tonka BONTONKA, Četvrtak, 26. 4. u 10,00 i u 12,00 sati, Dom kulutre

Trajanje: 45 minuta
Glume: Dunja Fajdić
                Igor Baksa
 Režija: Morana Dolenc
Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ razvija edukativne kazališne programe s ciljem odgajanja mlade publike i promicanja ljudskih vrijednosti. S takvom namjerom nastala je i predstava za djecu Tonka BONTONKA.
Ovaj edukativni mjuzikl kroz uloge pristojne djevojčice Tonke i nestašnog dječaka Stjepka poučava najmlađe kulturnim obrascima ponašanja koje trebamo usvajati od malih nogu kako bismo u konačnici stvarali civilizirano društvo. Kako se ponašati za vrijeme jela? Koje higijenske navike steći? Kako se igrati ne ometajući susjedstvo i okolinu? Kako se odnositi prema prijateljima i starijim osobama?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja djeca će utvrditi upravo na ovoj interaktivnoj predstavi prikazanoj na duhovit način. Kombinacijom prigodnih pjesama i edukativnog sadržaja kod djece se lakše potiče emotivni i socijalni doživljaj. Tako ono što su vidjela i čula ostaje pohranjeno u njihovim glavicama, što je i krajnji cilj ovog kazališnog komada.
 Nadahnuta nekim prošlim vremenima, Tonka BONTONKA otkriva da ako nam je do nečega stalo, onda ćemo se potruditi malo i kad kažemo lijepu riječ i poštujemo ljude, tad na svijetu sve nekako ljepše bude!
Uz prstohvat pažnje i harmonične glumce, čarolija bontona osvojit će svako srce!
 O GLAZBI: Autorice glazbe, članice grupe Meritas (Anita Valo i Meri Jaman), svojom autorskom glazbom aktivno sudjeluju na kazališnoj sceni, kao i u raznim radionicama, stvarajući pomake u promišljanju i viziji glazbe za djecu. Glazba kroz igru, pjesmu i pokret potiče mlade na sudjelovanje u predstavi.
CIJENA ULAZNICE: 20 kn

Predstava je ostvarena uz potporu Ministarstva kulture RH.