• Arhiva

Kazališna predstava: VELIKA ZVJERKA

13. travnja
petak | 19:00 | Kazališna predstava

Kazališna predstava VELIKA ZVJERKA Kazališta Planet Art, petak, 13. travnja u 19, 00 sati, Dom kulture

S veseljem najavljujemo hit predstavu kazališta Planet Art Velika Zvjerka, nastalu prema tekstu Rogera Rueffa u režiji Slavice Knežević.  Predstava će se održati u petak, 13. travnja u 19, 00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Matija Antun Relković.
Roger Rueff 
VELIKA ZVJERKA
Uloge: Slavko Juraga, Marko Torjanac, Luka Dragić
Režija: Slavica Knežević

Redovna cijena ulaznice: 50 kn
Učenici i studenti: 25 kn

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 – 15,00 i na blagajni, sat vremena prije predstave.

O biznisu i bitnom
Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.
Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.
Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.
Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.